Close

Udflugter

Udflugter
Udflugter 2017

Alle udflugter gennemføres med bus, hvor der er plads til 7 turister, samt en engelsktalende guide. Prisen er per tur uanset turisternes antal personer (op til 6 turister per minibus). Udflugten bestilles ved rejsebestilling og betales ved ankomst til hotellet.

Udflugt 1: Varna - Nessebar - Beglik Tash - Ropotamo floden

kl. 08.00 - afrejse til Nessebar.

kl. 9.30 ankommer vi i Nessebar; rundtur i den gamle bydel, besøg på det arkæologiske museum, Den Gamle Metropolis, "St. Stefan'' kirke, huse fra revival tid.

Omkring kl.13.00 - afgang til Beglik Tash  - et unik thrakisk helligdomssted tæt på Primorsko. Det samlede areal af helligdommen er 6 hektar. Det menes, at dette har tjent til dyrkelsen af solguden. Samtidig har templet fungeret som en kalender og et ur, som tæller specifikke "skridt" hugget ind i klipperne.

kl. 14.00 - ankomst til Beglik Tash.

Omkring kl. 15.00 - en panoramisk sejltur langs Ropotamo floden til dens udmunding i Sortehavet. Naturen kombinerer her en række forskellige landskaber, klipper, klitter, tætte skove og sumpede områder. I den sene eftermiddag - afgang til Varna

Pris: 255 lev
     
Udflugt 2 - Varna - Cape Kaliakra - Yailata

Kl. 9.00 - Afgang fra Varna til Cape Kaliakra. Navnet på græsk betyder en "god / pæn / næse". Kaliakra er en 70 meter høj klippe, som rækker to kilometer ud i havet. De første bosætter i området dateres til omkring 4 f.Kr. Det var den trakiske stamme ved navnet tirizi.
kl. 11.30 - Afgang til det nationale arkæologiske reservat "Yailata", et enestående sted, der kombinerer arkæologiske rester med naturressourcer. Yailata ligger 2 km. syd for landsbyen Kamen Bryag og repræsenterer en terrasse med et areal på 300 hektar, adskilt fra havet af 50-60 meter høje klinter. Der er mange monumenter i reservatet, der dækker over forskellige historiske perioder, startende fra 5.000 år f. Kr.

Eftermiddag - Afgang til Varna

Pris: 180 lev

1 lev = ca. 3.83 kr. 

Udflugt 3 - Øen Sankt Anastassia (på egen hånd)

Udflugten er egnet til turister, der holder ferie i Pomorie eller Burgas. Læs mere og udflugten her.